Συνταγές

Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για τούρτα γενεθλίων καρουζέλ

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Κοινοποιώ ξανά τη συνταγή κατόπιν λαϊκής ζήτησης. 🍱 Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας συναντήσουμε ξανά μετά από πολύ καιρό.
Ελπίζω αυτό το κέικ να πάρει likes.

Αν είστε έτοιμοι, ας ξεκινήσουμε.

  1. Κατασκευή του καρουζέλ: Τα απαραίτητα υλικά και σχήματα είναι όπως φαίνεται στην εικόνα.
  2. Πρώτα καλύπτεται με ζαχαρόπαστα και μετά συνδυάζεται όπως φαίνεται στις άλλες εικόνες.
  3. Κόβουμε το φελιζόλ μας στη μέση και καλύπτουμε το ημισφαίριο που πήραμε (λευκό αριστερά στην εικόνα) με ζαχαρόπαστα στο χρώμα που θέλουμε, ανοίγουμε ξανά μια ζαχαρόπαστα στο ίδιο χρώμα και την καλύπτουμε με ζαχαρόπαστα.
  4. Χρησιμοποιούμε νερό για να κολλήσουμε τις άκρες.
  5. Σχεδίασα και έκοψα το επίπεδο φελιζόλ μας στο μέγεθος του ημισφαιρίου μας. 🥦 Το σκεπάζουμε με ζαχαρόπαστα.
  6. Τώρα, αν το χαρτόνι σε ρολό (κάτω δεξιά στην εικόνα είναι καφέ) (από τις χαρτοπετσέτες) είναι μακρύ, το κόβουμε στη μέση και το σκεπάζουμε με ζαχαρόπαστα.
  7. Κοντύνετε τα καλαμάκια στο μήκος του τυλιγμένου χαρτονιού. 🍝 Κοντύνετε τα σουβλάκια ώστε να είναι ελαφρώς μακρύτερα και από τις δύο πλευρές, ώστε να βυθίζονται στο φελιζόλ πάνω και κάτω για να στερεωθούν.
  8. Αν όλα είναι καλυμμένα με ζαχαρόπαστα, ήρθε η ώρα να συναρμολογηθεί.
  9. Βουτήξτε τα σουβλάκια σε επίπεδο φελιζόλ. 🍮 Κολλήστε το ρολό στη μέση με νερό.
  10. Περάστε τα καλαμάκια στα σουβλάκια.
  11. Τώρα βάλτε το ημισφαιρικό φελιζόλ και βυθίστε και στερεώστε το μέχρι τα σουβλάκια των σκουπιδιών να είναι πάνω από τα καλαμάκια.
  12. Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε όπως σας αρέσει ή να μου αρέσει, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.
  13. Φτιάχνοντας το παντεσπάνι: Χτυπάμε με μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
  14. Στη συνέχεια κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
  15. Στρώνουμε λαδόκολλα κάτω από τη στρογγυλή φόρμα μας, ρίχνουμε το γουδί μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά υπό έλεγχο.
  16. Ας ελέγξουμε το μαγείρεμα του με μια δοκιμή οδοντογλυφίδας. 🥮 ???? 🍊Λεπτομερής εξήγηση και τα κόλπα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι διαθέσιμα στη συνταγή μου “Make and Freeze Your Soft Sponge Cake”.
  17. Φτιάχνοντας την κρέμα: Χτυπάμε σε ένα μπολ με μίξερ τις κρέμες και το κακάο μέχρι να πήξουν.
  18. Αφού κρυώσουν τα παντεσπάνια μας, τα χωρίζουμε σε στρώσεις που θέλετε, απλώνουμε ανάμεσά τους την κρέμα μας και τα βάζουμε στο ψυγείο.
  19. Φτιάχνοντας τον εξωτερικό σοβά που λέμε frosting: Χτυπάμε με μίξερ την άχνη ζάχαρη, το μαλακό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και το χυμό λεμονιού μέχρι να ασπρίσουν και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
  20. Αν τα κέικ μας έχουν πήξει, αφαιρούμε τους σφιγκτήρες, καθαρίζουμε την κρέμα στις άκρες και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, για να παγώσει η κρέμα. 🍈 Με αυτόν τον τρόπο το σοβάτισμα είναι πιο εύκολο.
  21. Αν είναι έτοιμο, περιχύνουμε με ένα επίπεδο μαχαίρι τις παγωμένες άκρες των κέικ μας και τις ισιώνουμε.
  22. Αυτός ο σοβάς είναι φτιαγμένος για να προστατεύει την πολύ σημαντική ζαχαρόπαστα από την κρέμα. 🍣 Διαφορετικά, εάν η κρέμα έρθει σε επαφή με τη ζαχαρόπαστα, θα λιώσει και το κέικ σας θα αλλοιωθεί. 🍰 Χάρη σε αυτόν τον σοβά, το κέικ σας θα είναι πολύ λείο και δεν θα αλλοιωθεί, δεν θα ιδρώσει, θα λιώσει κ.λπ.
  23. ????Συμβουλές υπάρχουν στη συνταγή μου “Διατήρηση και διατήρηση κέικ ζύμης με ζάχαρη”.
  24. Αφού φτιάξουμε τον σοβά τον ξαναβάζουμε στο ψυγείο, 10 λεπτά είναι αρκετά για να σκληρύνει ο σοβάς. 🥭 Τώρα πασπαλίζουμε άχνη ζάχαρη στον πάγκο μας και ανοίγουμε την μαλακή ζαχαρόπαστα και σκεπάζουμε τα κέικ μας.
  25. Για αυτό, μια λεπτομερής εικονογραφημένη και δύσκολη εξήγηση είναι διαθέσιμη στη συνταγή μου “Πώς να καλύψετε ένα κέικ με ζύμη ζάχαρης”.
  26. Επειδή είναι κέικ δύο στρώσεων, τοποθετούμε σκουπίδια στο κάτω κέικ για να μην καταρρεύσει, τοποθετούμε ενδιάμεσα ένα χάρτινο πιάτο και βάζουμε τη δεύτερη στρώση και το στερεώνουμε.
  27. Η συνταγή με μια πιο λεπτομερή εξήγηση υπάρχει και σε άλλες συνταγές μου, η συνταγή ονομάζεται «Στερέωση ζαχαροπλαστικής ζύμης 2 στρωμάτων και συμβουλές».
  28. Αν τα κέικ μας ήταν σοβατισμένα, σκεπασμένα, στερεωμένα και στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, ας βάλουμε από πάνω το γαϊτανάκι μας, να το κολλήσουμε με νερό και να το διακοσμήσουμε όπως θέλουμε.

Το στόλισα έτσι, ελπίζω να σας αρέσει και να είναι μια ιδέα.
????????Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, μπορείτε να δείτε τις συνταγές μου στη σελίδα του προφίλ μου.

???? 🍺Είναι εύκολο για όσους θέλουν να το κάνουν ήδη.
Μείνετε με αγάπη ❤️

Συνταγή για τούρτα γενεθλίων καρουζέλ με φωτογραφία

Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ
Τούρτα γενεθλίων καρουζέλ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button