Συνταγές για μπισκότα

Πίτα με τσάι ιβίσκου

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για πίτα από τσάι ιβίσκου;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, φτιάχνουμε το κέικ μας, χτυπάμε καλά τη ζάχαρη και τα αυγά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά, ρίχνουμε το γάλα και βρέχουμε το ψημένο μας κέικ με την πρώτη φωτιά. 🍾φεύγει.
  2. Για την πουτίγκα μας, ανακατεύουμε το γάλα και τα άλλα υλικά και το βάζουμε πρώτα στο μάτι της κουζίνας, το βάζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να στερεοποιηθεί σε δυνατή φωτιά, ανακατεύουμε συνέχεια.
  3. Αφού κρυώσει λίγο, το αδειάζουμε πάνω στο κέικ και το βάζουμε στο ντουλάπι και ρίχνουμε τον χυμό του ιβίσκου και τα υπόλοιπα υλικά για την κόκκινη σάλτσα μας και ανακατεύουμε καλά και μετά το βάζουμε στο μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε συνεχώς.
  4. Όταν φτάσει στη σύσταση της πουτίγκας, σβήνουμε τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει, για να μην κρατήσει το ανακάτεμα καλά κλειστό μέχρι να στερεοποιηθεί, ανακατεύουμε τη σάλτσα μας που έχει κρυώσει και τη φέρνουμε μαζί με το κέικ. 🥖.
  5. Φτιάξτε τσάι ιβίσκου για το κόκκινο μέρος, χρειαζόμαστε δύο ποτήρια νερό και μετά προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας άμυλο στο νερό που έχουμε κρατήσει.
  6. Μπορείτε να διακοσμήσετε όπως θέλετε.

Συνταγή κέικ τσαγιού ιβίσκου με φωτογραφία

Πίτα με τσάι ιβίσκου
Πίτα με τσάι ιβίσκου
Πίτα με τσάι ιβίσκου
Πίτα με τσάι ιβίσκου
Πίτα με τσάι ιβίσκου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button